AYDIN / EFELER - Umurlu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Proje sınıfımız 5/A öğrencileri, ders programlarında yer alan 'Hello' ünitesi kapsamında role play etkinliği yaptılar. Etkinlikte öğrencilerimiz farklı milletlerden gelen kişileri temsil ederek tanışma cümleleri ile diyaloglar kurdular.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan 5/A sınıflarımızda seviye tespit sınavı uygulandı. Proje kapsamında sisteme ilk kez dâhil olan öğrencilerin hazır bulunuşluk seviyeleri tespit edilmesinin hedeflendiği sınav başarı ile tamamlandı.

Mrt

Okulumuzun Yabancı Dil Ağırlıklı Proje Okulu olması sebebiyle veli buluşmalarımızın ilkini 5/A sınıfı velilerimiz ile gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Erdem KILIÇ, proje koordinatörümüz Berna AKYOL ve İngilizce öğretmenimiz Şenay İLERİ'nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, velilerimize yabancı dil ağırlıklı eğitim programımız hakkında detaylı bilgiler verildi. Sene içinde uygulanacak eğitimlerin tanıtımının ardından toplantı velilerimizin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.